Adela Popescu și-a emoționat fanii după ce a postat o serie de imagini de la prima sa sarcină 

Adela Popescu este considerată de mulți o mamă eroină, care a reușit să facă față cu brio, iată, și unei a treia sarcini. În vârstă de 36 de ani, frumoasa actriță are tot ce și-ar putea dori de la viață și, mai mult decât atât, urmează să vină pe lume cu pași repezi și cel de-a al treile copil al familiei. Având o ocazie specială de sărbătorit, mai exact ziua de naștere a celui mai mare copil al său care împlinește doar 5 ani, vedeta a publicat în mediul online câteva imagini extrem de emoționante de pe vremea în care era însărcinată cu cel mic.

În dreptul fiecărei imagini, frumoasa actriță a scris și câteva cuvinte care să redea emoția și fericirea pe care le simt în acest moment.

Fanii au fost extrem de încântați și parcă au retrăit, alături de Adela Popescu, cele mai intense și profunde emoții. În urmă cu cinci ani de zile, Adela Popescu a avut ocazia să-și țină în brațe primul copil, un băiețel perfect sănătos care acum bucură viața părinților lui la maximum. Se vede cu ochiul liber cât de schimbată este actrița, iar fanii acesteia nu au putut să nu remarce cât de fericită era vedeta în acele fotografii.

Mesajele de felicitări au venit în număr foarte mare din partea fanilor, urându-i vedetei toate gândurile bune. 

„Așadar: 1. Ultima poză cu burtică înainte să nasc 2. Cireșe mâncam și atunci 3. În spital, la scurt timp după naștere 4. Prima zi acasă. O celebram cum se cuvine, cu un serial și ceva dulce. V-am zis că sunt multe similitudini. 5. Tati, în acomodare 6. Cea mai sexi fotografie a mea. Zile întregi am umblat cu varză în sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile. Să n-aud comentarii! 7. Seara, la un prosecco, în grădina noastră, obosiți, dar fericiți. De cele mai multe ori eram doar obosiți. 8. Te iubesc, dragostea mea!”, au fost cuvintele pe care Adela Popescu le-a scris sub seria de imagini de colecție cu ea și primul ei copil, dar și cu soțul său, care părea cel mai fericit om de pe Pământ atunci când își ținea primul născut în brațe.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI