Smiley şi Gina Pistol, primele detalii despre botez

Smiley şi Gina Pistol se pregătesc intens pentru creștinarea micuței Josephine, născută pe 9 martie. Prezentatoarea de televiziune a dat toate detaliile despre botez și a spus și cine vor fi nașii lui Josephine.

Până acum s-a vehiculat că părinte spiritual micuței îi va fi Adrian Sârbu, care i-a fi fost și mentor lui Smiley. Cei doi sunt extrem de apropiați de mai bine de 10 ani. Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu va fi nașul fetiței și a anunțat că nașii fetiței lor vor fi prieteni de familie din Timișoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat că micuța va avea o singură perechi de nași. „Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Botezul lui Josephine va avea loc anul acesta, însă cei doi nu au vrut să divulge data exactă. Evenimentul va fi unul restrâns, la care vor participa numai familia și persoanele apropiate. „O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’, sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI