Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei

Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, iar acum relația lor a ajuns deja la un alt nivel. Sportiva a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață și a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri. Vedeta s-a pozat cu inelul de logodnă primit din partea lui, iar fericirea i se citește pe chip. De foarte multe ori, ea a recunoscut că între ei a fost dragoste la prima vedere. Au simțit din prima clipă că sunt făcuți unul pentru celălalt și sunt pregătiți să trăiască pentru tot restul vieții împreună.

Cei doi îndrăgostiți au apărut pentru prima dată împreună în cursul anului 2019, după ce legendarul turneu de Grand Slam de la Wimbledon împotriva Serenei Williams. Fiind foarte discretă în ceea ce privește viața privată, ea nu a vorbit prea mult despre relația lor, preferând să se bucure doar ei de toate momentele frumoase, departe de camerele de filmat și de aparatele de fotografiat.

Deși el a mai fost căsătorit în trecut, acest lucru nu l-a împiedicat să își dorească să formeze o familie alături de campioana noastră. Nici măcar diferența de vârstă nu a fost o piedică în relația lor, chiar dacă multă lume a crezut că nimic nu va funcționa, pentru că el este mai mare decât ea cu 12 ani. În ciuda tuturor gurilor rele, aceștia au reușit să demonstreze că relația lor este una puternică, iar în viitorul apropiat, Simona Halep va purta rochia de mireasă.

Sursa foto: Instagram

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI