Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru au luat o pauză în relație

Solista în vârstă de 48 de ani trăia de aproape un an de zile o frumoasă poveste de dragoste, fiind prima relație după divorțul de Alin Ionescu.

Cunoscuta cântăreață de R’n’B este din nou o femeie singură. Ea și Tiberiu, bărbatul cu 21 de ani mai tânăr decât ea, nu mai formează un cuplu. Deocamdată nu se știu motivele pentru care vedeta a decis să rupă relația cu iubitul tinerel, însă se pare că cei doi au rămas în relații bune.

Vedeta a făcut primele declarații despre schimbările neașteptate din viața ei, dar și cine este cel cu care a ieșit în oraș zilele trecute.

De curând, Cristina a fost surprinsă și în compania unui domn misterios. „Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, a spus Cristina Spătar pentru spynews.ro.

Ea ținut să precizeze că bărbatul cu care a fost văzut este un prieten din copilărie, iar între ei nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie. „Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem.”, a mai declarat Cristina Spătar.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI