Liviu Guță divorțează la un an de la cununie

Vestea că Liviu Guță divorțează a căzut ca un trăznet pe fanii artistului. Asta pentru că separarea de femeia alături de care acesta își refăcuse viața după divorț vine la doar un an și de trei luni de la cununia civilă. Artistul  a povestit public despre problemele întâmpinate în căsnicia eșuată care l-au determinat să părăsească domiciliul conjugal.


În urmă cu doi ani toată lumea afla cu stupoare că Liviu Guță divorțează de fosta soție după 13 ani de relație. Cântărețul a dezvaluit atunci că motivul principal a fost infidelitatea din partea mamei copiilor lui. Deși nu credea că lucrurile se vor petrece atât de rapid, viața i-a scos în cale o altă femeie de care s-a îndrăgostit rapid. După 3 luni de relație, Liviu și Roxana au ajuns spre surprinderea apropiaților în fața ofițerului stării civile. 

Deși părea extrem de îndrăgostit și împlinit alături de bruneta respectivă, se pare că artistul nu are deloc noroc în dragoste. El a mărturisit că a plecat de 5 ori de acasă ca într-un final să ia decizia de a divorța. Cântărețul susține că fosta parteneră era extrem de geloasă și chiar îi interzicea să își vadă copiii.

„Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut.”, a precizat artistul. 

Chiar dacă s-au despărțit cu scandal, Liviu și prima lui soție au devenit acum buni prieteni. Cei doi se ajută reciproc, însă nu mai există șanse ca relația lor să mai poată fi reluată. Artistul locuiește acum la Brașov la părinții lui, însă are de gând să se mute în București cu chirie. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI