De ce a renunțat Andra la Vocea României

Andra era una dintre juratele preferate de la Vocea României, iar fanii ei pariau că va sta mult în scaunul respectiv, doar că vedeta nu a fost de aceeași părere cu ei. Ea a renunțat definitiv la acest proiect, iar multă lume s-a întrebat de ce a luat soția lui Cătălin Măruță această decizi. Invitată într-un podcast recent, frumoasa artistă a dat detalii din viața privată, a discutat despre familia ei, dar și despre proiectul despre care oamenii și-au pus multe întrebări de-a lungul timpului.

Ea a crezut, inițial, că Vocea României este altfel, dar așteptările sale nu au avut nicio legătură cu realitatea. Vedeta a realizat că era vorba mai mult despre orgolii între jurați, iar ei nu i-a plăcut deloc faptul că era, de fapt, o competiție între ei și fiecare încerca să demonstreze că părerea lui era cea corectă, iar în rest celelalte puncte de vedere nu aveau nicio relevanță.

Mai mult de atât, se pare că producătorii emisiunii i-au spus artistei că emisiunea nu este despre certuri, dar când a văzut cum stau lucrurile, a început să realizeze că locul ei nu era acolo și că își dorește altceva. Andra este de părere că un antrenor bun la Vocea României trebuie să îi facă pe oameni să rămână cu ceva din această experiență și nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor sale tot ceea ce s-a petrecut acolo, pe platoul de filmare. 

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. 

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. 

M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a povestit Andra. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI