Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio? Ce îi dă de gol pe aceștia

Bianca și Bădălău nu mai apar împreună, iar pe rețelele de socializare aceștia transmit tot mai multe mesaje de atac. Cei doi s-ar fi despărțit definitiv, deși aveau planuri de nuntă. 

Fosta soție a lui Alex Bodi și Gabi Bădălău nu au sărbătorit Învierea Lui Iisus Hristos împreună: Bianca ar fi fost plecată din București, iar Gabi a petrecut alături de copiii săi.  În timp ce afaceristul a plecat în Italia, Bianca Drăgușanu a rămas în România alături de fiica, mama și sora ei. Cele trei au publicat mai multe fotografii împreună. 

Mai mult, în ultima perioadă, atât fosta femeie de televiziune, cât și Gabi Bădălău au publicat mesaje care păreau săgeți îndreptate unul către celălalt. Multe dintre acestea sunt destul de dure. Fiul fostului senator Nicolae Bădălău a încărcat pe pagina sa de Instagram un clip în care un cunoscut preot afirmă următorul gând: “A posti înseamnă a sătura pe celălalt nu de ura ta, ci de dragostea ta”.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a distribuit și ea un video cu tâlc. Pe imaginile din filmare apare următorul mesaj scris în limba engleză un mesaj care lasă multe de înțeles. 

“5 Ways A Woman Needs To Feel Protected: 1. Spiritually, 2. Emotionally, 3. Physically, 4. Financially, 5. Mentally” care se traduce astfel: “Cinci modalități de care o femeie are nevoie ca să se simtă protejată: 1. Spiritual, 2. Emoțional, 3. Fizic, 4. Financiar, 5. Mental”.

Fosta soție a lui Alex Bodi și Gabi Bădălău și-au început relația la finalul anului trecut. Până în acest moment, cei doi s-au despărțit de mai multe ori, deși aveau planuri serioase de nuntă. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI