Alexandra Stan, primele declarații, după ce a apărut aproape goală lângă Tristan Tate 

Alexandra Stan a acceptat să vorbească despre pozele intime cu Tristan Tate. Aceasta susține că Tristan este cel care a trimis pozele la presă și că ea nu ar fi făcut așa ceva. Mai mult, se pare că artista suferă în urma despărțirii de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Vedeta l-a criticat pe fostul iubit, lăsând de înțeles că el este cel care a dat imaginile surprinse în unele dintre zilele incitante petrecute în dormitor. De partea cealaltă, Tristan susține că Alexandra este cea care a dat fotografiile la presă, deoarece îi place să se afirme. Adevărul, momentan este știut numai de ei doi. Mai mult, bărbatul susține că a fost îndrăgostit de ea și că nu ar fi făcut acest lucru. 

În legătură cu relația pe care a avut-o cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, artista a explicat nu a durat foarte mult relația, pentru că și-a dat seama că nu este bărbatul alături de care ar putea să aibă o relație de iubire care să dureze mai mult timp. Artista a avut mai multe relații în ultimul timp, însă niciunul pe placul ei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI