Antonia și Alex Velea, vacanță de vis în Maldive 

Antonia și Alex Velea au părăsit România pentru câteva zile pentru a se relaxa și a se umple de energie în exoticul Maldive. Delia nu a putut să nu le trasmită un mesaj cu această ocazie.

Cei doi artiști au decis că o vacanță este mai mult decât binevenită. Zis și făcut! Antonia și Alex Velea au fost foarte discreți în ceea ce privește vacanța lor și le-au arătat fanilor săi unde se află abia după ce au ajuns la destinațiea mult dorită.

Antonia și Alex Velea și-au ținut fanii în suspans și nu le-au dezvăluit locul în care își vor petrece vacanța nici în momentul în care a intrat live pe Instagram în timp ce se aflau în aeroport. În ciuda faptului că zborul a fost unul extrem de lung, îndrăgitul cuplu a uitat complet de orice urmă de oboseală când s-a văzut în locul care pare a fi paradisul.

Delia Matache a apărut și ea imediat în peisaj pe rețelele de socializare și le-a transmis colegilor săi de breaslă un mesaj printr-un comentariu la o fotografie pe care Antonia a postat-o din vacanță. Jurata de la iUmor și-a exprimat dorința de a se afla și ea în acel loc de vis. Nu doar Delia a transmis celor doi mesaj, ci și alte artiste precum Inna sau Ami. 

În momentele în care ce se afla încă în avion, Antonia a surprins pentru fanii ei câteva imagini în timp ce se afla deasupra insulei pe care urma să-și petreacă vacanța. Partenera de viață a lui Alex Velea nu ratează nicio ocazie și le arată fanilor ei înrăiți cât de bine se simte în vacanță, așa că îi încântă cu fel și fel de imagini în care surprinde peisajele de-a dreptul superbe din exoticul Maldive. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI