Un copil de un an a căzut de la fereastra unui hotel și a murit

Un copil în vârstă de doar un an de zile a căzut de la fereastra unui hotel și a murit. 

Tragedie în Dakota de Sud, unde un copil de un an a căzut de la fereastra unui hotel.

Un copil din Minnesota, Madden Hein, în vârstă de un an, a decedat pe 15 aprilie, la două zile după ce a suferit un accident grav căzând de la etajul trei al Club House Hotel & Suites din Sioux Falls, conform unui raport al The Star Tribune citat de People.

Sam Clemens, ofițer de informații publice al poliției din Sioux Falls, a declarat pentru publicațiile Star Tribune, Sioux Falls Argus Leader și afiliatul CBS KELO că, deși se efectuează o investigație, incidentul pare să fie accidental.

„Este o situație deosebit de tristă”, a menționat Clemens.

Ofițerul a adăugat că mai mulți martori care se aflau în apropiere și aveau pregătire medicală au intervenit imediat pentru a încerca să salveze viața copilului. La sosirea ambulanței, Madden avea puls, dar nu reacționa la manevrele de resuscitare.

Părinții lui Madden au exprimat într-o postare pe Facebook din 16 aprilie durerea lor, menționând dificultatea de a procesa tragedia și intenția de a dona organele fiului lor: „Organele lui vor ajuta numeroase alte persoane. Fiul nostru a fost un adevărat erou. Suntem profund recunoscători pentru toate gândurile și rugăciunile voastre. MULȚUMIM!”, a scris mama lui Madden.

O campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe a adunat peste 63.000 de dolari pentru familia lui Madden până în dimineața zilei de 17 aprilie.

 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI