Un nou pachet cu arme urmează să fie livrat Kievului. Decizie crucială luată de Banca Centrală a Ucrainei

S-a ajuns în ziua cu numărul 587 de la debutul invaziei ruse. 

UPDATE 8:10 – Banca centrală a Ucrainei va introduce un curs de schimb mai flexibil, de marţi, prima oară de la declanşarea războiului de către Rusia

Banca centrală a Ucrainei a declarat că va introduce un curs de schimb mai flexibil, începând de marţi, relaxând cursul oficial pentru prima oară de la începutul războiului cu Rusia, într-o mişcare de a stimula economia, transmite Reuters.

UPDATE 7:20 – Italia lucrează la cel de-al optulea pachet de arme care vor fi trimise Ucrainei

Viceprim-ministrul și ministrul de externe Antonio Tajani s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski în marja Consiliului UE de Externe de la Kiev. Din câte reiese, întâlnirea cu Tajani este una dintre puținele pe care liderul ucrainean le-a avut, pe lângă cea cu Borrell „într-un spirit de mare și deosebită prietenie reciprocă între guverne”, potrivit presei italiene, citată de Rador Radio România.

UPDATE 6:14 – Fiul de 25 de ani al lui Evgheni Prigojin va moşteni averea sa şi controlul asupra companiei Wagner, potrivit unor surse neoficiale

Canale Telegram neoficiale din Rusia spun că, potrivit termenilor testamentului lui Evgheni Prigojin, bunurile sale şi controlul imperiului său de afaceri au fost lăsate moştenire fiului său de 25 de ani, Pavel, relatează luni CNN, citat de News.ro. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI