Vremea 26 septembrie – Temperaturi anormale pentru această perioadă a anului

Astazi, vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări mai ales pe parcursul zilei în sud, în sud-est și la munte, cu viteze în general de 40…55 km/h.

Temperaturile maxime, în medie cu 4…7 grade peste cele normale, vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în a doua parte a zilei, când va atinge viteze în general de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade (cu 6…7 grade peste media climatologică a datei).

La munte, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări mai ales pe parcursul zilei, în zona înaltă, în special a Carpaților Meridionali, cu viteze în general de 40…55 km/h. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI