Un nou atac în apropiere de granița României – Punctul de trecere a frontierei de la Isaccea, închis

Este alertă uriașă la graniță. Rusia a atacat din nou Ucraina la câteva sute de metri de România. Mai multe bombardamente cu drone au fost surprinse de localnici, iar peste 5.000 de oameni au fost terifiați toată noaptea. Cele mai multe atacuri au avut loc chiar lângă orașul Isaccea din Tulcea, iar navele cu români erau la câțiva zeci de metri de bombe. 

Românii din localitățile de lângă Ucraina au fost îngroziți de explozii. Bombardamentele au fost lansate înspre mai multe porturi ucrainene de pe Dunăre. Câteva explozii au avut loc chiar lângă bacul plin cu români. Bărbații care au surprins imaginile la câțiva zeci de metri strigau unii la alții să părăsească de îndată ambarcațiunile. 

Punctul de trecere a frontierei de la Isaccea este închis marți dimineață din cauza atacurilor de peste noapte de pe malul ucrainean al Dunării, anunță Garda de Coastă, potrivit realitatea.net

„Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka). Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier”.

La acest moment, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare. Cele doua bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc”, mai transmite Garda de Coastă.

 
 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI