Accident rutier grav la Lețcani – Un camion s-a răsturnat după ce șoferul ar fi adormit la volan

Accident grav în localitatea Lețcani după ce un șofer s-a răsturnat cu TIR-ul. Bărbatul ar fi adormit la volan și a pierdut controlul direcției de mers.

Un accident grav a avut loc vineri dimineața în localitatea Lețcani din Iași. Șoferul unui camion a adormit la volan și a intrat din plin în mai multe mașini aflate în trafic, a spulberat un sens giratoriu. 

Cele două mașini în care a intrat camionul au suferit câteva zgârieturi dar nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Și șoferul camionului se afla într-o stare bună, o ambulanță a fost prezentă la fața locului.

Iată și comunicatul integral al autorităților:

„La data de 08 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un tir și două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma impactului tirul ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat, acroșând o schelă pe care s-ar fi aflat un alt auto.

O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”. 

Cercetările continuă.”

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI