Aproape 70 de Case de Presă s- au înscris în Clubul de Presă

Interesul pentru Clubul de Presă este din ce în ce mai mare, tot mai mulți jurnaliști și patroni de case de presă alegând să se înscrie în asociația noastră.
Până în prezent, nu mai puțin de 627 de jurnaliști s-au înscris în Clubul de Presă.

În ceea ce privește companiile care acționează în mass-media româneacă, 68 de case presă au ales să se înscrie în Clubul de Presă. Acestea sunt:
Academia Cațavencu
agentiamedia.ro

Albaiulianul

Arena Vâlceană

Antena 3 CNN

Atomic TV
ASPES

B1 TV

Bebelu

BIT TV

BZI

Casa Mea

Cetățeanul.net

Clujlive.ro

Controverse Tg. Mureș

Correctnews.ro

Cristoiublog.ro

Cuvântul Liber

Dâmbovița News

Devazluiri.ro

Eveniment Vâlcean

Evenimentul Zilei

Etno TV

Gazeta Brașovului

Gazeta de Cluj

Gold FM

Gorjeanul

Impact în Gorj

Indiscret în Oltenia

Informația de Severin

Informația de Teleorman

Jurnalul de Argeș

Jurnalul de Iasi

Jurnal Giurgiuvean

Lumea Banilor

Lumea Infrastructurii

Lumea Justiției

Media Călărași

Monitorul de Suceava

necenzurat.ro

neurococi.ro

Open TV

Pro Brăila

Pro Gorj

Puterea.ro

Radio Buzz FM Buzău

Radio Fix 99,8 FM

Radio Sport Total FM

România Liberă

Realitatea PLUS

Realitatea Financiară

RepublicaTV

Revista AutoTehnica

RTS MEDIA TRUST

România TV

SC DUNAV MEDIA SRL

Solid News

Stirirapide.net

Știrile Maramureș

Taraf TV

Tomis News

Tribune

TV SUD

TVF Oltenia

Valahia Giurgiu

Ziua News

Ziua de Vest

Organizare pe zone istorice și pe domenii

Pentru o mai bună organizare a Clubului de Presă, ne dorim o împărțire a caselor de presă și a jurnaliștilor pe zonele istorice, dar și pe domeniile în care s-a specializat fiecare jurnalist.

Cozmin Gușă: „Ne dorim o organizare cât mai bună, care să ne permită să luăm decizii cât mai bune. Tocmai de aceea, Cosnsiliul de Onoare a decis să ne organizăm, în cadrul Departamentului Jurnaliștilor, dar și în Departamentul Proprietarilor, pe zone istorice. De asemenea, ne dorim, în cadrul Departamentului Jurnaliștilor să există o împărțire pe domeniile pe care s-a specializat fiecare jurnalist. Facem asta deoarece deciziile privind, spre exemplu, Domeniul Economic, le pot lua cei care sunt implicați direct, care scriu zi de zi despre asta. La fel, cei care scriu pe Departamentul Sport cunosc cel mai bine problemele din acest domeniu, ei sunt oamenii de la «firul ierbii».“

De aceea, vă rugăm pe toți cei care v-ați înscris deja sau care urmează să vă înscrieți în Clubul de Presă să ne transmiteți domeniul sau domeniile în care aveți expertiză și un număr de contact.

În cel mai scurt timp, Consiliul de Onoare va desemna reprezentanți zonali, care vor ține contact cu fiecare dintre dumneavoastră pentru a ști imediat cu ce probleme vă confruntați și care vor fi comunicate Consiliului de Onoare pentru a putea veni cât mai rapid în ajutorul dumneavoastră.

De asemenea, zonal vor fi desemnați reprezentanți pentru fiecare domeniu de activitate în care fiecare dintre dumneavoastră își desfășoară activitatea. Cei care sunt interesați să se implice în această parte de organizare sunt rugați să ne comunice acest lucru.

Vă reamintim că pentru a deveni membri ai Departamentului Jurnaliștilor sau ai Departamentului Proprietarilor trebuie să completați formularele postate pe site-ul http://www.clubuldepresa.ro/ , calitatea de membru al Clubului de Presă nefiind incompatibilă cu calitatea de membru al altei organizații de presă. În acest club nu se plătesc cotizații, membrii neavând niciun fel de obligație financiară.

 

 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI