Jennifer Lopez și-a șters toate postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil de pe rețelele sociale cu o imagine neagră

Jennifer Lopez și-a șters tot conținutul de pe contul de Instagram și și-a înlocuit poza de profil de pe toate rețelele de socializare cu o imagine neagră. Există speculații potrivit cărora este pe cale să facă un anunț important despre carieră.

Cei 226 de milioane de urmăritori ai cântăreței pe Instagram s-au obișnuit ca aceasta să împărtășească conținut atât din viața personală, cât și din cea profesională.

La începutul acestei săptămâni, vedeta, în vârstă de 53 de ani, a postat pe TikTok un videoclip în care apare îmbrățișându-l pe soțul ei, Ben Affleck, care a fost distribuit și pe contul ei Instagram.

Dar acum această postare și toate celelalte au dispărut și nimeni nu știe de ce, relatează Sky News. 

Conținutul ei anterior rămâne vizibil pe paginile oficiale de Twitter, Facebook și TikTok, dar profilurile au o imagine neagră.

Lopez nu a făcut nicio declarație sau comentariu cu privire la aceste schimbări, însă există speculații potrivit cărora este pe cale să facă un anunț important despre carieră.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI