Alimentele care îți scurtează viața! Nu le consuma

Poate nu știai, însă există un aliment care îți distruge sănătatea și care îți scurtează viața de fiecare dată când îl mănânci. Data viitoare te vei gândi de două ori înainte de a-l cumpăra.

Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea Michigan a scos la suprafață un aliment extrem de nociv și culmea, ne scurtează viața de fiecare dată când îl consumăm. Este preferat și consumat de multă lume, însă prezintă riscuri enorme pentru sănătate.

Îți fură 36 de minute din viață de fiecare dată când îl consumi

Practic, cercetătorii au analizat impactul a 5.800 de alimente asupra longevității vieții, iar cel care ne scurtează viața cu câte 36 de minute de fiecare dată când alegem să-l consumăm este hot dog-ul. Acest lucru se datorează nivelului ridicat de sare, grăsimi saturate și conservanți, potrivit lovefood.ro.

Lista alimentelor care sunt foarte periculoase pentru sănătate poate continua. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva dintre ele:

Gogoșile

În caz că nu știai, nici gogoșile nu sunt chiar atât de sănătoase pe cât credem noi că sunt.

O gogoașă glazurată cu zmeură conține 6 g de grăsimi saturate, ceea ce înseamnă practic o treime din limita zilnică recomandată pentru acest tip de grăsime.

Cartofii prăjiți

Cartofii prăjiți sunt poate cei mai buni la gust, însă nu sunt deloc sănătoși. Ca orice alt aliment prăjit, cartofii sunt bogați în grăsimi și cresc nivelul de colesterol care afectează arterele. Studiile mai spun că în timp, afectează neuronii și afectează negativ memoria.

Carnea

Carnea se numără și ea printre alimentele nesănătoase, din cauza pesticidelor. Practic, multe dintre pesticide sunt solubile în grăsimi, iar aceste substanțe sunt depozitate în țesuturile animale, iar apoi, carnea este consumată de oameni, ceea ce înseamnă riscuri uriașe pentru sănătate.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI