Trei medici din Focșani, cercetați după ce o adolescentă de 17 ani și-a pierdut viața în urma unei operații de cezariană

Trei medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani sunt cercetaţi, după ce o adolescentă de 17 ani a murit după o operație de cezariană, în luna iulie.

Cei trei medici de la Spitalul Județean din Focșani sunt cercetați pentru ucidere din culpă, fals intelectual şi favorizarea făptuitorului, după ce o tănără de doar 17 ani a murit după o operaţie de naștere prin cezariană.

Potrivit anchetatorilor, în data de 16 iulie, când a avut loc operația, fata și-a pierdut viața în cadrul secţiei de chirurgie, ca urmare a unor complicaţii.

Contactat de reporterii PRO TV, medicul chirurg nu a vrut să comenteze, susținând că este o anchetă în curs și a discutat cu procurorii.

Poliţiştii din Vrancea au făcut șapte percheziţii, atât la Spitalul Județean din Focșani, cât şi la locuinţele unor persoane.

Oamenii legii au început urmărirea penală in rem şi în personam faţă de trei medici și fac cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat în timpul operației și de ce și-a pierdut viața fata de 17 ani.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI