Un cetăţean slovac este căutat de poliţiştii din Satu Mare şi autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, după ce ar fi accidentat mortal un pieton, pe DN 19A

Un cetăţean slovac în vârstă de 58 de ani este căutat de poliţiştii rutieri din Satu Mare, în colaborare cu autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, fiind suspectat că a accidentat mortal un pieton, pe DN 19A, iar apoi a plecat de la locul accidentului şi a ieşit din ţară, transmite News.ro. 

Potrivit Poliţiei Judeţene Satu Mare, accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 19 A, între localităţile Satu Mare şi Dorolţ. 

”În fapt, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 20.30, un bărbat de 58 de ani, cetăţean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcţia de mers Satu Mare-Petea, ar fi accidentat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara, care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă. Din nefericire, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără acordul poliţiei”, a arătat sursa citată. 

Poliţia a adăugat că, în urma mobilizării tuturor poliţiştilor rutieri şi a efectuării cercetărilor, precum din probele existente s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi părăsit teritoriul României în jurul orei 20.45, prin Punctul de Trecere al Frontierei cu Ungaria de la Petea, având ca posibilă destinaţie Slovacia. 

În prezent, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare desfăşoară activităţi de colaborare cu autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, în vederea identificării conducătorului auto. 

În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea prezentului eveniment rutier. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI