O femeie de 65 de ani, din Satu Mare, amendată penal cu 4.000 de lei / A găsit un diplomat cu 50.000 de lei într-un supermarket și nu l-a restituit

 

O femeie, în vârstă de 65 de ani, din localitatea Moftinu Mare, județul Satu Mare, s-a ales luna aceasta cu o amendă penală de 4.000 de lei după ce a găsit un diplomat cu suma de 50.000 de lei și nu l-a restituit. Sentința a fost dată vineri de către magistrații Judecătoriei Satu Mare, anunță Presa SM.

 Polițiștii au acuzat-o pe sătmăreancă că nu a predat autorităţilor ori persoanei vătămate, în termen de 10 zile, diplomatul cu acte şi suma de 50.000 lei găsit într-un coş de cumpărături, în timp ce se afla la cumpărături, la magazinul Lidl din municipiul Satu Mare.

Femeia a declarat că nu recunoaşte fapta şi ea nu a avut nicio servietă tip diplomat în coșul de cumpărături, cu toate că imaginile de pe camera de supraveghere surprind infracțiunea.

Având în vedere faptul că femeia a manifestat o atitudine de dispreț și dezinteres față de organele de cercetare penală, aceasta a primit o amendă penală de 4.000 de lei. Dar diplomatul nu a mai fost restituit.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI