Şoferul fugar care a lovit mai multe mașini în Bucureşti e fiul unei cântăreţe cunoscute

Michelle Antonio Șerban, șoferul Mercedesului care a demarat în trombă pe lângă un polițist și patru jandarmi miercuri seara, a fost capturat. 

El este fiul cântăreței Roxy Manelista (48 de ani). 

Mașina la volanul căreia se afla individul miercuri seara este înmatriculată pe numele mamei lui, Roxana Maria Ghiță, cunoscută sub numele de „Roxy Manelista” și care provine din clanul Ștoacă, conform Antena 3. 

Şoferul fugar din Capitală, care a lovit două maşini şi era să accidenteze mai mulţi oameni, pe trecerea de pietoni, în timp ce fugea de poliţişti şi jandarmi, a fost prins. 

Joi dimineaţă şoferul fugar a fost scos de la Secţia 19 de poliţie şi dus la INML. Acesta nu a făcut nicio declaraţie despre cele întâmplate.  

Miercuri seara, şoferul teribilist a fost la un pas să provoace o tragedie pe străzile din Capitală.  

Scenele din clipul video de mai jos au fost surprinse într-o intersecţie din sectorul 4 al Capitalei. Poliţistul îi cere individului de la volan să coboare din maşină. Bărbatul refuză însă şi dă, sacadat, cu spatele.  

În încercarea de a-l convinge să deschidă uşa, poliţistul dă ture în jurul autoturismului, dar şoferul continuă să-l sfideze. În scurt timp, intervin şi jandarmii. Nici de această dată însă individul nu vrea să iasă din maşină. 

Individul a plecat în trombă cu autoturismul din mijlocul forţelor de ordine. A lovit două maşini care-i stăteau în cale şi a fost la un pas să spulbere pietonii care se aflau pe trecere. 

Cu câteva zeci de minute în urmă, şoferul încălcase mai multe reguli de circulaţie. O cameră de bord l-a surprins cum a depăşit pe partea dreaptă o mașină şi a trecut pe culoarea roșie a semaforului. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI