Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar privind tulburarea ordinii şi liniştii publice: 12 persoane duse la audieri

Paisprezece percheziţii au loc luni dimineaţă în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar privind tulburarea ordinii şi liniştii publice deschis în urma unui conflict care a avut loc în seara zilei de 4 octombrie. Douăsprezece persoane urmează să fie duse la audieri.

”Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, efectuează 14 percheziţii domiciliare, în judeţele Călăraşi, Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă IGPR.

Din cercetări a reieşit că mai mulţi bărbaţi ar fi comis, în public, acte de violenţă, tulburând ordinea şi liniştea publică, prin participarea la un conflict între mai multe persoane, în seara de 4 octombrie.

Vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele bănuite de săvârşirea faptelor urmând să fie duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în vederea audierii.

La activităţi participă poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalistică, precum şi luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi serviciilor pentru acţiuni speciale Călăraşi, Buzău, Ialomiţa, Constanţa, Dâmboviţa şi Giurgiu.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI