Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Brad Pitt: Actrița susține că fostul său soț și-a abuzat copiii

Angelina Jolie îl acuză pe fostul său soţ Brad Pitt că și-a abuzat copiii.  Actriţa spune despre tatăl copiilor ei că „l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul”, în timpul unei dispute care a avut loc într-un avion privat în 2016, transmite Le Figaro.

Potrivit unor documente judiciare care au fost dezvăluite marţi, Angelina Jolie îl acuză pe fostul ei soţ, Brad Pitt, că i-a molestat pe doi dintre copiii lor în timpul unei discuţii pe care cuplul a avut-o la bordul unui avion privat în 2016.  

Cele două vedete de la Hollywood s-au despărţit în acel an, iar de atunci procedurile de divorţ s-au împotmolit în lungi bătălii juridice, inclusiv în ceea ce priveşte custodia copiilor lor şi vânzarea unui domeniu viticol din sudul Franţei. 

În documentele depuse marţi, Jolie detaliază o altercaţie violentă cu fostul ei soţ în timpul unui zbor din California spre Franţa, în septembrie 2016.  

Brad Pitt „l-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul” şi, de asemenea, „a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o” înainte de a o „împinge de peretele toaletei”, unde începuse cearta, potrivit documentelor. 

În timpul confruntării, actorul, care i-a reproşat soţiei sale că este „prea obedientă” cu odraslele lor, a „turnat bere” pe fosta sa soţie şi „bere şi vin roşu pe copii”.  

În timpul disputei, „unul dintre copii i-a luat apărarea verbală” mamei sale.  

Brad Pitt „s-a năpustit apoi asupra propriului copil”, potrivit documentelor, iar actriţa „l-a apucat din spate pentru a-l opri”.  

„Copiii au stat în cale”, se arată în document.  

Apoi, actorul „l-a strangulat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă”. Unii „i-au cerut să se oprească”, alţii „au plâns”. 

După bătaie, ancheta autorităţilor federale nu a dus la nicio urmărire penală. Jolie a cerut divorţul la câteva zile după călătoria cu avionul.  

Potrivit noilor documente depuse în instanţă, altercaţia a influenţat apoi vânzarea vinăriei, unde cei doi s-au căsătorit şi pentru care acum se luptă.  

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI