Horoscop 29 iulie 2022: Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de astăzi

Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de vineri, 29 iulie 2022. 

BERBEC – Profită de mai multe activități pentru a te relaxa așa cum trebuie. Pune-te pe primul loc și vei vedea că doar așa vei redescoperi energia de care ai nevoie zilnic.

TAUR – Încearcă să te eliberezi de toată energia negativă pe care ai acumulat-o în ultimul timp. Găsește un echilibru și rezultatele nu vor întârzia să apară. 

GEMENI – Debordați de energie în prima parte a zilei, dar vă pierdeți concentrarea spre final. Încercați să vă detașați puțin de problemele cotidiene și să vă relaxați mai mult.

RAC – Reușești să finalizezi multe dintre lucrurile pe care ți le-ai propus. E o zi potrivită pentru organizarea treburilor casnice. 

LEU – Tânjești după libertate, vrei să călătorești și să te rupi puțin de realitate. Nu acționa din impuls. Acest tip de comportament te poate costa pe viitor. 

FECIOARA – Determinarea și curajul te definesc astăzi. Apelează la diplomație și temperează-te atunci când e cazul. Impulsivitatea ta nu e tolerată de toată lumea. 

BALANȚĂ – Tragi tare să finalizezi toate sarcinile până la finalul zilei și totul îți iese fix așa cum ți-ai propus.
SCORPION – Economiile tale sunt în creștere și asta nu poate decât să te încânte. Ești spontan/ă și îi surprinzi pe apropiați cu deciziile de moment pe care le iei. 

SĂGETĂTOR – Ai muncit mult în ultima vreme și poate ar fi bine să te odihnești puțin. Nu ar strica să îți întărești sistemul imunitar. 

CAPRICORN – Sunteți plini de energie și aduceți zâmbetul pe buzele tuturor. Finalul de săptămână vă găsește energici și cu mult chef de viață.

VĂRSĂTOR – Dacă sunteți implicați într-o relație amoroasă care scârțâie, acum e un moment bun să hotărâți dacă merită să investiți sentimente sau totul este doar o pierdere de timp. 

PEȘTI – Ești mai hotărât/ă ca oricând să îți schimbi stilul de viață. Puțin sport și o disciplină alimentară sunt alternativele pe care le iei în considerare. 

Sursa: Cancanul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI