Simona Halep: Mă bucur că sunt din nou în semifinale

Simona Halep a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, că joacă în prezent cel mai bun tenis al său.

“Mă bucur că sunt din nou în semifinale. Sunt foarte ermoţionată. A fost un meci dificil. Am avut însă încredere în mine, am spus că trebuie să fiu tare pe picioare. Totul este bine când se termină cu bine. Da, categoric, joc cel mai bun tenis al meu. Am avut probleme, dar îmi recâştig încrederea”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de la Wimbledon.

Halep a învins-o în sferturi pe americanca Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20, scor 6-2, 6-4.

Știrea inițială

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, joacă astăzi pentru un loc în semifinale la turneul de grand slam de la Wimbledon.

Halep va evolua pe terenul central, de la ora 15.30, în compania sportivei americane Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20.

Simona Halep şi Anisimova au mai fost adversare de trei ori: în 2019 şi în 2020 la Rolad Garros (victorie Anisimova în 2019 şi victorie Halep în 2020) şi în 2022 în sferturi la Bad Homburg (victorie Halep).

Prin accederea în sferturile de finală la Wimbledon, Simona Halep şi-a asigurat un premiu de 310.000 de lire sterline. Jucătoarele calificate în semifinale îşi asigură un premiu de 535.000 de lire sterline.

Halep a câştigat turneul în 2019. Deţinătoarea trofeului este Ashleigh Barty.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI