Revista Vogue i-a dedicat un pictorial Camillei Shand, soția prințului Charles

Revista britanică Vogue i-a dedicat pentru prima dată un portret Camillei Shand, fostă Camilla Parker-Bowles, soţia prinţului Charles şi viitoare regină consoartă, în numărul de iulie.

Cu ocazia celei de-a 75-a aniversări, pe 17 iulie, ducesa de Corwall, a vorbit cu jurnalistul Giles Hattersley despre viaţa sa de familie, cuplul pe care îl formează cu viitorul rege al Angliei, anii sau tabloidele care au avut-o drept ţintă şi angajamentele sale caritabile. 

Articolul a fost ilustrat cu fotografii realizate de Jamie Hawkesworth la Clarence House, în care ea apare îmbrăcată cu piese din garderoba proprie. 

Camilla Shand evocă în special rolul ei de patron al asociaţiei SafeLives, care vine în ajutorul victimelor violenţelor conjugale: „Cred că cunoaştem toţi pe cineva căruia i s-a întâmplat”, declară cea care se revendică drept feministă. 

„Am auzit prea des vorbindu-se, de către prieteni care cunosc prieteni, şi mi-am spus că poate trebuie să mă dedic acestui subiect şi să văd dacă pot să ajut”. 

Ea a vorbit şi despre criticile, foarte puternice în anii 1990, când era percepută drept rivala Dianei. „Nu a fost uşor”, spune ea. „Eram analizată atât de mult încât trebuia doar să găsesc o modalitate de a trăi cu asta. Nimănui nu-i place să fie privit tot timpul, să fie criticat şi… Trebuie să trăieşti în continuare”.

În momentul oficializării relaţiei sale cu Prinţul Charles, Camilla Shand era o femeie divorţată, deja mamă a doi copii. Un profil departe de personalităţile şlefuite favorizate de Buckingham. Atâtea controverse care acum fac parte din trecut, aşa cum pare să indice ducesa când se referă la relaţia ei de cuplu, pe care ea şi soţul ei o combină cu două programe foarte încărcate: „Uneori nu este uşor, dar încercăm mereu să avem un moment al zilei pe care îl petrecem împreună… Întotdeauna stăm împreună şi bem o ceaşcă de ceai şi vorbim despre ziua noastră”.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI