Lady Gaga primește un rol în filmul „Joker”

Cântăreaţa şi actriţa Lady Gaga s-ar putea alătura lui Joaquin Phoenix în distribuţia filmului „Joker: Folie à deux”.

Lady Gaga ar putea juca în continuarea regizată de Todd Phillips care va fi o comedie muzicală, potrivit The Hollywood Reporter.

Personajul lui Harley Quinn ar putea reveni cântăreţei Lady Gaga. Următorul film „Joker” a fost anunţat de Todd Phillips într-o postare pe Instagram. 

„Folie à deux” face referire la termenul medical ce desemnează o psihoză care afectează doi indivizi sau mai mulţi, în general membrii aceleiaşi familii. 

Singurul prieten apropiat căruia Joker i-ar putea împărtăşi această tulburare este nimeni altul decât Harley Quinn, un personaj creat pentru prima dată pentru „Batman: The Animated Series” la începutul anilor 1990.

Potrivit The Hollywood Reporter, „Joker: Folie à deux” ar fi un musical. Acest lucru este cu atât mai plauzibil cu cât Todd Philips a produs „A Star Is Born” în 2018, un film în care Lady Gaga şi-a făcut debutul pe ecran cu un rol principal.  

Doi ani mai târziu, starul pop a oferit un nou rol, alături de Adam Driver, în „House Of Gucci” în 2021. În septembrie 2020, se zvonea şi că va fi următoarea Regină Albă (alias Emma Frost) din saga „X-Men”.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI