Amber Heard a depus mărturie în procesul de defăimare intentat fostului soţ Johnny Depp

Actriţa Amber Heard a depus mărturie, miercuri, în procesul de defăimare intentat fostului soţ Johnny Depp. În lacrimi, ea a reînnoit acuzaţiile privind violenţe conjugale.

 „A fost dragostea vieţii mele”, a asigurat actriţa Amber Heard, descriindu-l pe Johnny Depp drept un bărbat orb de gelozie şi devenit violent din cauza drogurilor şi a alcoolului, în cadrul procesului de defăimare intentat fostului soţ în faţa unui tribunal american. 

„Abia îmi găsesc cuvintele pentru a descrie cât este de dureros, oribil pentru mine să fiu aici şi să retrăiesc totul”, a explicat ea la începutul mărturiei de la tribunalul din Fairfax, în apropiere de Washington. 

Actriţa, îmbărcată într-un costum din trei piese sobru şi o cămaşă albastră cu dungi albe şi care purta un machiaj lejer, a povestit de „alchimia” întâlnirii cu un actor „intimidant”, de două ori mai mare ca vârstă faţă de ea în 2009, a împărtăşit gusturile literare şi începutul unei aventuri ascunse, deoarece Johnny Depp avea o relaţie cu actriţa franceză Vanessa Paradis la acea vreme.

Dar insultele şi accesele de gelozie s-au succedat şi din 2012, certuri violente sub influenţa drogurilor şi alcoolului au alternat cu episoade de sobrietate, potrivit actriţei. 

„A fost dragostea vieţii mele, dar a fost şi acel alt lucru oribil”, a spus ea. „Mă prindea de păr, de braţe, de faţă, ţipa la mine. Spărgea lucruri aproape de mine, apoi mă lovea, asta a început prin palme repetate” înainte ca ea să-l împingă, a povestit Heard, aproape plângând. 

Actorul dispărea o vreme, „apoi se întorcea (spunând) că a terminat definitiv cu drogurile şi alcoolul”. Dar a căzut rapid din nou în dependenţe, conform relatărilor actriţei. „În 2012, a fost începutul şi abia începeam să-i disting tendinţele”, a punctat ea, explicând că „Johnny sub efectul amfetaminelor era foarte diferit de Johnny care consuma opiacee” şi că „băutul era corelat cu violenţa”. Ea a mai spus că a fost agresată sexual de soţul ei, care a acuzat-o că i-a furat cocaina în 2013.

În ciuda acestei violenţe, ea a decis să rămână: „Nu voiam să-l părăsesc. Am vrut să fie mai bun”, a spus ea, înainte de a povesti cu emoţie mai multe incidente şi crize de gelozie. 

Mărturia ei, care va continua joi, a fost foarte aşteptată în a 14-a zi a acestui proces ultramediatizat, retransmis în direct de televiziune şi pe reţelele de socializare. În vârstă de 58 de ani, Johnny Depp afirmă că fosta sa soţie i-a ruinat reputaţia şi cariera după ce a scris, în decembrie 2018, un editorial în The Washington Post în care ea afirma că a fost victima violenţelor conjugale în 2016, fără însă a-l cita pe fostul ei soţ. El solicită 50 de milioane de dolari daune, sumă pe care a pierdut-o pentur că nu a mai avut contracte. 

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care a jucat în „Justice League” şi „Aquaman”, a contra-atacat şi cere 100 de milioane de dolari. Ea afirmă că a suferit „violenţe fizice şi agresiuni” de la prima întâlnire şi în timpul căsătoriei lor tumultuoase care a durat doi ani, din 2015 până în 2017. 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI