Primarul din Kiev, dezvăluiri despre planul lui Vladimir Putin: „Se poate întâmpla în următoarele două zile”

Vitali Klitschko, primarul Kievului, susține că Vladimir Putin va invada capitala Ucrainei în următoarele zile.

„Faptul că inamicul s-a retras din Kiev nu înseamnă că a abandonat dorința de a captura Capitala. Prin urmare, nu poate fi exclusă o încercare ulterioară a orcilor de a lua Kievul. Se poate întâmpla în următoarele două zile. Trebuie să fim în continuare pregătiți pentru apărare”, a declarat Vitali Klitschko, potrivit sport.ua.

Wladimir Klitschko, fratele primarului din Kiev și fost campion mondial la box, a confirmat că acesta ar putea fi planul lui Vladimir Putin: „Ne așteptăm ca trupele ruse să se întoarcă și să atace capitala Ucrainei”.

Vitali Klitschko spune, în continuare, că a vorbit cu presa din Italia și a anunțat că l-a invitat pe Papa Francisc la Kiev.

„L-am invitat deja pe Papă aici. I-am trimis o scrisoare. Ar fi un semnal foarte puternic, dacă l-am avea aici. Ar fi o vizită foarte importantă, plină de simbolism, și cred că ar aducea pacea la noi în țară. Figura Papei este o figură internațională. Dacă Papa vine aici, în orașul nostru (n.r. Kiev), ar fi o vizită simbolică și cred că asta ar aduce pacea în Ucraina, pentru că toată lumea îl privește pe Papă, toată lumea îl ascultă.

Ar fi minunat să-l avem aici. Am primit informații că încearcă să-și găsească o dată pentru a veni aici. Dacă se întâmplă asta, am fi onorați să-l primim pe Papă, pentru a aduce pacea în Europa. Să nu uităm că acesta este cel mai mare război din Europa de la Al Doilea Război Mondial încoace„, a afirmat Vitali Klitschko, pentru tg24sky.it.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI