Cum va fi sancționat Will Smith după violența de la Gala Oscar 2022?

Academia Americană de Film se va reuni vineri pentru a decide eventuale sancţiuni împotriva actorului Will Smith după incidentul de la gala Oscar 2022.

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice a explicat miercuri că această reuniune a fost reprogramată mai devreme dat fiind că Will Smith a demisionat. Prin urmare, actorul nu mai are nevoie de timp pentru a-şi pregăti apărarea în această procedură disciplinară care ar putea duce la suspendarea sau excluderea sa din organizaţie, potrivit AFP. 

„Este în interesul tuturor părţilor ca acest caz să fie rezolvat cât mai repede posibil”, a scris preşedintele Academiei, David Rubin, într-o scrisoare adresată membrilor. 

Will Smith, 53 de ani, şi-a prezentat scuze pentru gestul său şi şi-a anunţat demisia din Academie.

„Dar acţiunile din timpul celei de-a 94-a gale a premiilor Oscar au fost şocante, dureroase şi de neiertat”, a scris actorul, la cinci zile după ce l-a lovit pe Chris Rock pentru o glumă despre soţia sa. 

La câteva minute după incident, Will Smith a revenit pe scena Oscarurilor pentru a primi premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din „King Richard”. 

Într-o scrisoare adresată membrilor Academiei, liderii s-au declarat „revoltaţi” de incident, deplângând faptul că ceremonia „a fost umbrită de comportamentul inacceptabil şi dăunător al unui concurent pe scenă”.

Consiliul de administraţie a deschis o procedură disciplinară, dar Chris Rock a refuzat să depună plângere.

„Încă procesez ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre chestiile astea. Şi va fi serios şi amuzant”, a spus el la începutul unui show, la câteva zile după incident.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI