Când se lansează Disney+ în România?

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anunţat datele de lansare în 42 ţări şi 11 teritorii pentru această vară. Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Preţul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în România.

Oferind conţinut original exclusiv şi mii de episoade şi filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi divertisment general de la Star, Disney+ găzduieşte unele dintre cele mai îndrăgite poveşti din întreaga lume.

 „Cartea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, de la producătorul executiv şi scenaristul Jon Favreau. În plus, abonaţii vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie şi de amintiri dintr-o altă viaţă, şi „Shang-Chi şi legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu şi Awkwafina.

Abonaţii se vor putea bucura, de asemenea, de filmul „Luca” de la Studiourile Disney şi Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căştigător al unui Premiu Oscar şi care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal şi de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonaţii vor putea viziona, de asemenea, filmul câştigător la Premiile Oscar, „Eliberaţi-l pe Guy”, o comedie plină de acţiune cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum şi serialele „Familia Simpson” şi „Anatomia lui Grey”. De la National Geographic, abonaţii se pot bucura de seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” în al cărei prim sezon, Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înţelepciune şi dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni uimitoare şi informaţii stiinţifice şi istorice fascinante.

Utilizatorii vor avea acces la vizionare de înaltă calitate şi vor putea beneficia de până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar părinţii vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfaţă uşor de navigat şi permit accesarea de conţinut adecvat vârstei.
Pentru mai multe informaţii, sau pentru a vă abona la serviciul Disney+, puteţi vizita Disneyplus.com.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme şi producţii de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars şi National Geographic, alături de „Familia Simpson” şi multe altele. În anumite ţări, serviciul include şi noul brand de producţii de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.

Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecţie în continuă creştere de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurt metraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures şi multe altele. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi disneyplus.com sau căutaţi aplicaţia Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile şi a televizoarelor conectate.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI