Se caută voluntari pentru Romexpo: Ajutoarele pentru refugiații ucraineni trebuie despachetate, sortate şi aranjate

Primăria Capitalei anunţă, marţi, că are nevoie de voluntari pentru sortarea ajutoarelor primite pentru refugiaţii din Ucraina. În continuare se pot face donaţii la centrele din Bucureşti.

”Se caută voluntari pentru Romexpo” Zeci de tone de donaţii. Sute de familii de refugiaţi, în special cu copii, care au nevoie de haine, lenjerie de corp, hrană pentru bebeluşi, scutece, jucării sau produse de igienă. Mii de români au donat şi donează în continuare pentru cei aflaţi în nevoie, ceea ce înseamnă că munţi de pachete şi pungi trebuie despachetate, sortate şi aranjate”, a transmis, marţi, Primăria Capitalei.  

Instituţia precizează că voluntarii care doresc să ajute la sortarea hainelor pentru refugiaţii din Ucraina sunt aşteptaţi miercuri 23 martie, vineri 25 martie şi sâmbătă 26 martie, între orele 11.00-19.00, la Pavilionul central – Cupola, intrarea A, uşa 5.  

Pentru donaţii, dar şi pentru refugiaţii care au nevoie de produse, programul la Romexpo e de la 11-19 de luni până sâmbătă. 

Se mai pot face donaţii la cele 3 centre ale Primăriei Capitalei: 

– Centrul de Colectare de la Arena Naţională, (bd Basarabiei 37 – 39, cu program de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00, telefon: 0783.121.232),  

– Centrul Bebe de Bucureşti (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 75, sector 5, rond Piaţa Kogălniceanu), cu program de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00  

– Centrul de Economie Circulară (Calea Plevnei nr. 98, sectorul 1), cu program de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00, dar şi sâmbăta între orele 09.00 – 14.00. 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI