Doi șoferi s-au ”trezit” în arest

La data 13 martie 2022, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un bărbat de 31 de ani, din comuna Cricău, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.  

 

Ieri, 13 martie, în jurul orei 06.30, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Șard, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

În cursul zilei de azi, 14 martie, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

 

La data 13 martie 2022 polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism, pe strada pe strada I.C. Brătianu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

Față de conducătorul auto, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

 

Cercetările sunt continuate.

Sursa: Realitatea de Alba

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI