Viața Pamelei Anderson, prezentată într-un documentar pe Netflix

Un nou documentar Netflix va încerca să exploreze toate dedesubturile vieţii Pamelei Anderson, aflată în lumina reflectoarelor de mai mult de 30 de ani.

Model pentru Playboy, simbol în „Baywatch” și star în tabloidele anilor ’90, actriţa şi manechinul canadian a anunţat proiectul, miercuri, pe contul de Instagram. 

„Viaţa mea, O mie de imperfecţiuni/ Un milion de percepţii greşite/ Rea, săbatică şi pierdută/ Nimic la înălţime /Pot doar să te surprind /Nu sunt o victimă, ci o supravieţuitoare /Şi în viaţă pentru a spune povestea adevărată”, este mesajul scris de mână. 

Descris drept „ultimul documentarul despre simbolul culturii pop” de Netflix, filmul a fost în pregătire timp de mai mulţi ani înainte de a ajunge pe mâinile celor de la platforma de streaming. 

Realizat de Ryan White, documentarul, care nu are încă un titlu, va dezvălui parcursul profesional şi personal al Pamelei Anderson, în special datorită imaginilor de arhivă şi fragmentelor din jurnalele ei intime. 

Anunţul documentarului vine în contextul unui interes reînnoit pentru povestea Pamelei Anderson datorită seriei „Pam & Tommy”, difuzat de Disney+. Acesta este despre povestea vedetei din „Baywatch” şi a muzicianului rock Tommy Lee. 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI