Valeriu Gheorghiță a primit o nouă funcție importantă. Ce va face medicul militar în SRI

Medicul Valeriu Gheorghiță a preluat marți funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”, alăturându-se echipei medicale a SRI.

Col. dr. Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări, potrivit unui comunicat al SRI.

Valeriu Gheorghiţă a fost până ieri șeful Comitetului Naţional de Vaccinare anti-COVID. În locul lui a fost numit secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andrei Baciu.

La conducerea Spitalului „Agrippa Ionescu”, Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală, se mai arată în comunicat.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI