Prelevare de organe, în această noapte, la Spitalul Floreasca, din București – îngerii care salvează vieți

 

Miracole se întâmplă și în România! Mai multe vieți vor fi salvate cu ajutorul organelor unui donator în vârstă de 58 de ani. Prelevarea va avea loc în această noapte, la Spitalul Floreasca, din București. Coordonatorul transplantului este dr. Rosana Turcu.

 

Mobilizare generală, în această noapte, începând cu ora 1.00, la Spitalul Floreasca, din Capitală. Cu ajutorul unui pacient în vârstă de 58 de ani, mai multe vieți vor fi salvate! 

Prelevarea multiorgan va fi realizată de echipa multidisciplinară de chirurgie generală condusă de Dr. Vatachki Genady, de la Spitalul Fundeni, din Capitală, și cea de rinichi condusă de Dr. Mihai Dobra, din cadrul Centrului de Uronefrologie și Transplant Renal Fundeni.

Donarea de organe este gratuită, benevolă și se face în scop terapeutic. Orice persoană poate salva viața unui om prin gestul său.

De lăudat este și mobilizarea echipelor medicale, cu atât mai mult în contextul epidemiologic actual, având ca unic scop, și mulțumire, salvarea unui suferind. Prin astfel de gesturi, România se aliniază la normalitate. Tot mai mulți oameni devin conștienți de faptul că ne-am născut cu puterea de a salva viața, sub orice formă! Pentru asta vă mulțumim!

 

Sursa: Realitatea de Realitatea Medicala

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI