Doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie din Craiova de agenții de pază. Motivul este unul incredibil

Doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie de doi agenți de pază, după ce au încercat să facă o farsă.

Mai clar, cei doi bărbați au sunat la firma de pază și au solicitat o intervenție. Când și-au dat seama că alerta a fost falsă, agenții i-au luat la bătaie pe autorii farsei. În urma loviturilor primite, cei doi bărbați de 34, respectiv 41 de ani au nevoie de câte 40 de zile de îngrijiri medicale. Cei patru agresori au fost reținuți de poliție.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, a precizat că cei patru agenți ai firmei de pază au fost reținuți, fiind prezentați în fața judecătorilor cu mandate de arestare pentru 30 de zile.

„La data de 28 ianuarie persoanele în cauză s-ar fi deplasat, în calitate de agenţi de intervenţie ai unei firme de securitate şi pază din Craiova, la o staţie peco de pe Bulevardul Nicolae Romanescu, unde ar fi agresat fizic doi bărbaţi de 34 şi 41 de ani, ambii din Craiova, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri uşii de acces în staţia peco, respectiv ar fi spart un geam termopan”.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI