Sorin Grindeanu: „Nu am ce să reproșez în relația instituțională cu Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis”

Colaborarea dintre PSD și PNL, respectiv Klaus Iohannis, funcționează foarte bine, în ciuda micilor înțepături transmise ocazional de diverși membri de vârf ai partidelor aflate la guvernare. Astfel, scenariul unei posibile rupturi, este puțin probabil.

„Nu e dragoste între PSD și PNL, sunt două partide rivale, dar care în această situație dată trebuie să găsească cele mai bune soluții ca România să trească prin criză (…) La nivel de guvern, eu nu am ce să reproșez în relația pe care eu și ceilalți colegi ai mei o avem cu Nicoale Ciucă, și nu am ce să reproșez în relația instituțională cu Iohannis. Nu avem reproșuri, dar asta nu înseamnă că nu suntem atenți să ne păstrăm liniile politice și că nu ducem la îndeplinire programul de guvernare pe care ni l-am asumat fiecare”, a comentat Grindeanu, miercuri seara, la Antena 3.

PSD, lider în sondajele de opinie

Ministrul Transporturilor a oferit vorbe măgulitoare în cadrul intervenției, inclusiv aliaților și „rivalilor” de la PNL. Grindeanu a menționat că PSD și PNL sunt și vor rămâne cele mai importante partide din România.

PSD și PNL s-au aliat pentru formarea noului guvern, după ce USR a ieșit din executiv, pe fondul conflictelor iscate cu Florin Cîțu.

În urma instabilității din ultimul an în plan politic, partidul AUR a cunoscut o ascensiune importantă. Cele mai recente sondaje îl prezintă cu 20%, peste PNL, altele spun că deja a ajuns la 30% și amenință puternic PSD-ul.

Între timp, USR continuă să scadă, la aproximativ 10%.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI