„Anatomia lui Grey”, cel mai longeviv serial medical difuzat în primetime, va avea un al 19-lea sezon

„Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, deja cel mai longeviv serial medical difuzat în primetime, va avea un al 19-lea sezon, a anunţat ABC, iar actriţa Ellen Pompeo va fi în conitnuare parte din proiect, în rolul Meredith Grey şi ca producător executiv.

Pompeo, co-producător executiv, va fi producător executiv începând cu următorul sezon. Odată cu revenirea ei, ABC a anunţat că producătoarea executivă Krista Vernoff – showrunner de la al 14-lea sezon, când creatoarea Shonda Rhimes i-a cedat frâiele – va continua să coordoneze serialul.

Actorii Chandra Wilson şi James Pickens Jr., parte din distribuţia originală, vor reveni de asemenea în sezonul 19.

Dacă cel de-al 17-lea sezon a fost centrat pe pandemia de Covid-19, cu Meredith însăşi pe punctul de a muri, acţiunea din sezonul al 18-lea, lansat în luna septembrie 2021, este plasată într-o lume post-pandemică.

În cel mai recent sezon, Scott Speedman a debutat ca obişnuit al serialului, în rolul Nick Marsh, chirurg stabilit în Minneapolis care a întâlnit-o prima dată pe Meredith în al 14-lea sezon. Având în vedere că ea face naveta în Minneapolis, unde lucrează pentru tratarea Parkinson, a început o relaţie cu Nick.

Rhimes, Betsy Beers, Vernoff, Debbie Allen, Meg Marinis şi Mark Gordon sunt producători executivi ai „Grey’s Anatomy”, cel mai bine cotat serial ABC, iar Pompeo pentru sezonul 19. Zoanne Clack este consilierul medical al show-ului şi producător executiv. 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI