Novak Djokovic, prima declarație după scandalul din Australia: „Vreau să rămân”

După întreg scandalul despre intrarea sa în Australia, Novak Djokovic spune după ieșirea din carantină că vrea să rămână și să încerce să concureze la Australian Open.

„Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a anulat decizia de a mi se suspenda viza. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open”, a scris Novak Djokovic, pe Twitter, primul său mesaj după ce a ieșit din hotelul unde fusese obligat să stea în carantină.

Acesta s-a antrenat pentru prima dată de la sosirea în Melbourne.

„Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a anulat decizia de a mi se suspenda viza. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe acest lucru. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care îl ținem în fața fanilor incredibili”, arată un mesaj scris, luni, pe Twitter de Novak Djokovic, însoțit de o imagine de pe un teren de tenis.

Și fratele său, Djordje, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă că campionul de la Australian Open s-a antrenat astăzi.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI