Lovitură pentru Mugur Mihăescu! Actorul și familia sa sunt infectați cu Omicron

Actorul Mugur Mihăescu a anunțat că el și familia sa au fost testați pozitiv cu coronavirus. Mai mult, aceștia sunt infectați cu varianta Omicron.

 „Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun.

Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai. Nimeni nu mai intră în spital, e guturai, e vorba doar despre bani”, a declarat Mugur Mihăescu, la România TV.

Mugur Mihăescu e unul dintre principalii contestatari ai restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. El are un pub în Centrul Vechi al Capitalei și s-a plâns că a ajuns în pragul falimentului din cauza acestor măsuri.

Aproape 200 de cazuri Omicron în România

Autoritățile române au confirmat până acum 183 de cazuri Omicron în țara noastră.

Specialiștii susțin că noua variantă de coronavirus se răspândește mult mai repede decât Delta, dar cazurile sunt mai ușoare.

„Nu sunt atât de multe forme severe și decese. La francezi, la aproape 300.000 de cazuri, au aproximativ 100 de decese pe zi. În Anglia, la peste 200.000 de cazuri, au 60 și ceva de decese”, a declarat medicul Virgil Musta.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI