Poliţia Capitalei, după afirmaţiile jurnaliştilor italieni implicaţi în scandalul cu Şoşoacă: Au fost respectate procedurile

Poliţia Capitalei a transmis, în urma afirmaţiilor jurnaliştilor italieni implicaţi în scandalul cu senatoarea Diana Şoşoacă şi soţul acesteia, că procedurile au fost respectate, iar reprezentanţii Ambasadei Italiei au fost prezenţi la demararea activităţilor de cercetare şi au asigurat translatorul.

„Toate aspectele, aşa cum sunt formulate în actele procesual penale, au fost înaintate Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, structura competentă material. Reprezentanţii Ambasadei Republicii Italia în România au fost prezenţi la demararea activităţilor de cercetare şi au sprijinit demersurile legale prin asigurarea translatorului care a participat la activităţi, aşa cum este prevăzut în materia legislaţiei penale”, a transmis Poliţia Capitalei, referitor la afirmaţiilor jurnaliştilor din Italia.

Conform sursei citate, procedurile au fost respectate.

„Orice alte opinii ar fi de natură a afecta cercetările, fapt pentru care menţionăm că au fost respectate procedurile în vigoare, proceduri prevazute de legislaţia ţării noastre”, a precizat Poliţia.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI