L-a întrecut pe David Beckham! Cine este cel mai bogat sportiv britanic din toate timpurile?

Cel mai bogat sportiv britanic din toate timpurile este pilotul Lewis Hamilton. Acesta l-a întrecut pe legendarul fotbalist David Beckham.

Cu două curse înainte de finalul sezonului în Formula 1, Hamilton are mari șanse de a deveni pentru a opta oară campion mondial.

Lewis Hamilton a devenit pilot în Formula 1 în 2007. De atunci și până acum, niciun alt adversar nu a reușit mai multe victorii ca el. Britanicul „nu stă rău” nici în ceea ce privește banii câștigați de-a lungul carierei.

Hamilton încasează 46 de milioane de euro pe an, de peste două ori mai mult decât salariul rivalului Max Verstappen (21 de milioane de euro), conform Marca.com.

Averea lui Hamilton se învârte în jurul sumei de 260 de milioane de dolari, depășindu-l astfel pe David Beckham în fruntea celor mai bogați sportivi britanici din toate timpurile.

În ceea ce privește situația sa în actualul sezon de Formula 1, Hamilton depinde doar de el pentru a câștiga al optulea titlu mondial (l-ar depăși pe Michael Schumacher – cei doi se află la egalitate în prezent).

Până la finalul sezonului 2021 mai sunt de disputat două Grand Prixuri: Arabia Saudită (5 decembrie – Jeddah Circuit) și Abu Dhabi (12 decembrie – Yas Marina).

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI