Ciobănescul carpatin a devenit mascota echipei naţionale de fotbal a României

Ciobănescul carpatin a devenit noua mascotă a echipei naţionale a României, informează FRF.

„Surpriză de proporţii la antrenamentul de aseară al tricolorilor! Pe terenul de antrenament unde Mirel Rădoi şi staff-ul său tehnic organizau la Mogoşoaia şedinţa de pregătire, alături de jucători, şi-a făcut apariţia noua mascotă a suporterilor tricolori! Ciobănescul carpatin! Iar aceasta nu a fost singură, ci însoţită chiar de nişte pui veritabili de ciobănesc! Penny, sponsorul principal al primei reprezentative, a ales acest simbol naţional, ciobănescul carpatin, pentru mascota suporterilor. (…) Tricolorii au pasat şi au tras la poartă împreună cu mascota, s-au amuzat cu minunaţii ciobăneşti jucăuşi şi s-au bucurat că pot simţi astfel spiritul suporterilor tricolori înaintea unui meci atât de important precum cel cu Islanda. Toţi jucătorii şi-au făcut poze şi clipuri video cu noul prieten, mascota care a promis că îi va susţine necondiţionat, la toate meciurile”, se arată pe site-ul FRF.

În ultimele două etape ale Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

Afaţi pe locul 2 în clasamentul grupei, „tricolorii” sunt siguri de calificarea la barajul de accedere la CM dacă vor câştiga ambele partide.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI