Orban: Criza a fost declanșată și e perpetuată de Klaus Iohannis și Florin Cîțu. Nicolae Ciucă a fost pus într-o postură penibilă

Ludovic Orban îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și premierul demis Florin Cîțu de declanșarea și perpetuarea crizei politice într-un moment în care România se confruntă deja cu o criză sanitară.

 „Criza a fost declanșată artificial de Iohannis și Cîțu prin distrugerea PNL, suspendarea democrației în PNL și preluarea controlului decizional total de președintele Iohannis, distrugerea coaliției, ignorarea cu bună știință a tuturor problemelor. Această criză politică e perpetată artificial tot de Iohannis și Cîțu.

Când a fost desemnat Ciucă drept premier cu mandat de formare a unui guvern minoritar, am spus că, exact ca în precendenta desemnare a lui Cioloș, e una fără șanse de a obține majoritate palamentară.

S-au pierdut două săptămâni, Ciucă a fost pus într-o postură penibilă în care a spus, în primă fază, că se va duce până la capăt și că se va prezenta în fața Parlamentului, apoi a fost bătut în retragere, tot la ordin, când s-a costatat că nu e e nicio șansă de formare a majorității”, a spus Orban.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI