Diferențe uriașe între cei vaccinați și cei nevaccinați! Un medic explică ce a observat

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, medicul Diana Manolescu, a declarat că a observat o diferenţă importantă între plămânii unui bolnav vaccinat şi ai unui bolnav nevaccinat împotriva COVID-19.

Astfel, la persoanele imunizate nu există afectare pulmonară, în timp ce la cei nevaccinaţi afectarea pulmonară poate ajunge la 85 la sută, transmite News.ro.

”Am observat o diferenţă însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS-CoV-2 şi cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuşi o infecţie COVID-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce, în cazul bolnavilor nevaccinați, începe de la 30-40 la sută şi poate creşte, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar şi de câteva ore, până la 70-80, şi chiar 85 la sută”, transmite medicul Diana Manolescu, director medical în cadrul Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Medicul mai atrage atenţia că adeseori leziunile pulmonare sunt atât de grave că pot duce la decesul pacientului.

”Nu de puţine ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viaţa. Singură soluţie este vaccinarea”, a mai declarat Diana Manolescu.

 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI