Cîţu, după ce Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii: Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic

Premierul interimar Florin Cîţu a afirmat, miercuri seară, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii, că Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluţiile concrete vor fi stabilite cu specialiştii. ”În acelaşi timp, asigurăm vaccinurile şi logistica necesară”, a precizat premierul, reiterând ideea că vaccinarea rămâne singura soluţie.

”E nevoie să ne vaccinăm ca să scăpăm de pandemie şi, din păcate, de măsuri ca să minimalizăm pe cât posibil riscurile. Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluţiile concrete vor fi stabilite cu specialiştii. În acelaşi timp, asigurăm vaccinurile şi logistica necesară”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, premierul interimar Florin Cîţu.  

Acesta a mai anunţat că se reiau maratoanele de vaccinare şi se continuă aprovizionarea cu medicamente pentru combaterea pandemiei.  

„Reluăm maratoanele vaccinării şi, în paralel, continuăm aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare. Cheia rămâne vaccinarea! Ne vaccinăm, scade presiunea de pe spitale, scăpăm de restricţii şi de pandemie”, a mai scris premierul.  

 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI