Mesajul Ro-Alert cu textul „Ursul băăă!”, primit de cetățenii din Brașov

Cetățenii din Brașov au primit un mesaj RO-ALERT care începea cu avertismentul „Ursul băăăă”. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov desfăşoară o anchetă internă după acest incident.

„Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”, a fost textul mesajului primit de braşoveni.

La nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă, scrie Agerpres.

„Desfăşurăm o anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere a mesajului. (…) Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Braşov cu privire la prezenţa ursului pe strada Stejărişului, pentru a evita deplasările în zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adăugat cuvintele ‘ursul baaa’. Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înţeles conţinutul şi scopul preventiv al mesajului”, a transmis, marţi, ISU Braşov.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI