La 51 de ani, Naomi Campbell a fost numită ambasador global al tinerilor

Fotomodelul Naomi Campbell, care are onorabilă vârstă de 51 de ani. se alătură organizaţiei internaţionale pentru dezvoltare Queen’s Commonwealth Trust (QCT) în rolul de ambasador global pentru a susţine cauza tinerilor lideri, informează Reuters.

Organizaţia, creată în 2018, sprijină tinerii care încearcă să facă o schimbare în comunităţile din care provin la nivelul câtorva sectoare printre care sănătate, mediu şi educaţie. Prin parteneriatele externe și prin conectarea rețelei de tineri antreprenori la diverse oportunități, cursuri de formare și programe de finanțare, QCT își propune să ajute la consolidarea unei generații care face schimbări substanțiale și durabile pe tot globul.

Cu prilejul aniversării, în 2022, a 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, organizaţia lansează un fond denumit „Platinum Jubilee Fund for Young Leaders” pentru a oferi mai multă susţinere antreprenorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani din 54 de ţări membre ale Commonwealth, notează Agerpres.

Din rolul de ambasador global al QCT Platinum Jubilee, Naomi Campbell va contribui la impulsionarea campaniei de strângere de fonduri a organizaţiei, precum şi la promovarea realizărilor tinerilor lideri.

Anunțul că supermodelul britanic va fi ambasadorul acestui program a fost făcut în ajunul Săptămânii Modei de la Londra, la un eveniment special găzduit de Hotelul Cafe Royal din Londra, unde Naomi Campbell a susținut un discurs de mulțumire, alături de Christopher Kelly, CEO al organizației de caritate internațională, QCT.

 „Indiferent de locul de origine sau locul în care sunteţi acum, în comunitatea voastră sunt lideri tineri care fac o muncă minunată. Câteodată nu sunt văzuţi, iar unii dintre ei este posibil să nu se considere – lideri – încă, dar cu toţii merită sprijinul nostru, acces la educaţie şi resurse”, a transmis supermodelul britanic în vârstă de 51 de ani.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI