Un documentar despre Schumacher va fi lansat curând pe Netflix

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Schumacher”, portretul sportivului care a obţinut titlul mondial la Formula 1 de şapte ori, Michael Schumacher. Acest documentar va fi lansat la nivel global pe Netflix pe 15 septembrie.

Acum 30 de ani, Michael Schumacher a condus în prima sa cursă de Formula 1, în Spa, Belgia.

Caracterizat de o pasiune nemuritoare, o muncă asiduă şi o ambiţie de neegalat, Schumacher a trecut rapid de la nou-venit la campion mondial – şi în cele din urmă legendă a sportului. SCHUMACHER este singurul film pe deplin susţinut de familia sa.

„Schumacher” este produs de Benjamin Seikel şi de Vanessa Nöcker pentru B|14 FILM GmbH şi regizat de Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker şi Michael Wech.

Documentarul „Schumacher” prezintă interviuri rare şi imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar şi critic al sportivului care a obţinut titlul mondial de şapte ori.

Documentarul explorează numeroasele faţete care l-au format şi l-au definit pe acest sportiv polivalent, parcurgând traseul ascensiunii lui ameţitoare într-un sport plin de adrenalină şi pericol, cu milioane de fani în întreaga lume. Voinţa lui de fier şi puterea de a ieşi triumfător atunci când nimeni nu se aştepta l-au plasat pe Michael Schumacher în centrul atenţiei lumii întregi.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI